fitnessinspiration

Kategori: Allmänt

Paus

Jag ville bara kika in och säga att jag nog inte kommer kunna uppdatera här på bloggen så mycket denna vecka. Jag har både prov och inlämningar att göra. Om jag ska hinna träna också så måste jag prioritera bort bloggen tyvärr. Men det ska bli hårdträning hela vecka, gogo!!    För er som inte känner mig, ovan ser ni bilder på mig utan träningskläder för en gångs skull. Bilden till höger är från skolavslutningen i somras då jag och mina vänner slutade nian. När kortet togs så väntades det studentfirande och klassfest. Jag kan utan tvekan säga att det var en av de bästa dagarna under 2013. Saknar så hårt!

Träna hårt, ät gott, sov mycket och tänk positivt!

Morning cardio

Mycket oseriösa och svettiga bilder, ja vet. Jag tränar i vanliga fall inte på torsdagar men idag kände jag för att lägga in ett extrapass. Jag drog med mig Elin till hälsans hus vid klockan 6 i morse och körde lite cardio, jag stod bara på löparbandet faktiskt. Jag kände att det skulle vara skönt att komma igång lite tidigare och sedan vara pigg till första lektionen i skolan vilket jag inte är i vanliga fall. Ett plus är ju även att man får så himla god frukost efter passet. Bacon, köttbullar, prinskorv, havregrynsgröt, kokt ägg, yoghurt med massa olika müsli, frallor med gott pålägg och juice, kaffe eller te. Men som sagt äter jag ju endast havregrynsgröt med banan, ett kokt ägg och te. Jag rekomenderar starkt att träna innan skolan eller jobbet för man blir pigg och får mycket energi och sen har man det gjort och kan bara slappa hela kvällen efter skolan eller jobbet.  Nu sitter jag i skolan och ska vara här till klockan fyra i eftermiddag efter det blir det lite kvällsjobb så det kommer vara full rulle hela dagen.    Ha det bra sålänge! Glad

Testar på något nytt

Jag hade tänkt starta en blogg om träning, kost och hälsa. Många kompisar har tjatat på mig och nu sitter jag här med datorn i knät och skriver. Min fantasi är inte direkt på topp men vi får se hur det går, så dåligt kan det ju inte bli. På denna blogg kommer jag försöka att hålla mig inom ämnet, alltså blir det inte mycket vardag eller kläder. Jag startar en träningsblogg och så ska det också förbli.                                                             Jag svarar mer än gärna på frågor men som sakt jag kan inte allt, långt långt ifrån men jag tar reda på det och ger er svar på era frågor.  

Upp