fitnessinspiration

Tillbaka, både på gymmet men även här på bloggen!

Godmorgon på er vänner! Nu ska jag förhoppningsvis vara tillbaka precis som vanligt igen efter massa studentfirande och aktiviteter i skolan. Jag ska verkligen försöka komma igång med bloggen nu igen. I fredags tog jag studenten och nu är jag helt ledig i två veckor vilket ska bli otroligt skönt, bara träna, slappa och umgås med vänner. Men därefter börjar verkligheten med 7 veckors sommarjobb och sedan förhoppningsvis nytt jobb i höst.

Hur eller hur, igår gick jag till gymmet för första gången på typ 3 veckor, det var nästan så jag hade glömt vad jag skulle packa med mig osv. Vilket jag även hade gjort, inga hörlurar utan fick lyssna på gymmets musik. Igår var det dags för ett ryggpass och tanken var att fokusera på så lite övningar som möjligt för att hitta kontakten i musklerna. Jag började med massa set chins med gummiband, än så länge är jag för tung för att kunna göra chins utan hjälp. Jag gjorde lite olika varianter på chins, helt vanliga upp och ner men även med stopp i toppläget och med en långsam excentrisk fas på nervägen. 

Efter chinsen fortsatte jag med stångrodd som på bilderna nedan, det gick dock sådär och jag fick ont i ryggen. Jag fick sänka vikterna ganska rejält men ändå var det riktigt jobbigt. Jag fortsatte med latsdrag både med brett och omvänt smalt grepp, både enskillt men även som superset. Till sist avslutade jag med ännu fler chins i maskin där jag kunde köra dropset och få mer hjälp för varje set, det sög tag riktigt mycket i latsen. 

Jag har sagt det förut att jag oftast aldig känner någonting i ryggen när jag tränat den, likaså var det igår, det kändes ingenting och jag var knappt ens trött i ryggen. MEN idag har jag EXTREM träningsvärk, det måste bero på att det var så länge sedan jag tränade. Hur eller hur, det är riktigt skönt att vara tillbaka! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas