fitnessinspiration

En av mina största drömmar går i upplevelse!

Hej! Nu tänker jag berätta om varför jag fokuserar mycket kring teknikträning, det handlar så mycket mer än om bara teknikträning, det handlar nämligen om att jag ska få uppleva en av mina största drömmar, nej jag överdriver inte! Under min studentdag i fredags satt jag och öppnade massa presenter jag fått från släkt & vänner, osv. Sedan kommer det fram ett kurvert från syskonen och kusinerna, jag börjar läsa och sedan kommer tårarna. Jag kan inte sluta, jag gråter och gråter och gråter av extrem lycka. Jag har aldrig gråtit så mycket någonsin förut pga lycka. Pappa fick allting på film för han visste redan innan att jag skulle börja gråta, det är nästan så tårar börjar rinna igen när jag ser filmen på mig själv när jag läser brevet. Det som stod i brevet ser ni på bilden här ovanför. Det är nämligen så att jag ska få åka upp till Stockholm för att bo på hotell och sedan träna med min stora idol Kenny Dahlström, mer känd som Strävan. Ni som läser min blogg dagligen vet troligtvis vem han är då jag skrivit om honom otroligt många gånger förut, och även berättat om hur skakis och tårögd jag var första gången jag träffade honom på Luciapokalen 2014, som ni ser på bilden. När min bror hade kontakt med Kenny om min present sa han att han mindes mig väldigt väl, det gör mig ju bara gladare. 

Trots att Kenny är stark som ett djur så syftar han egentligen inte jättemycket på vikterna, utan väldigt mycket på teknik och andning osv. Jag tror det kommer kännas som att jag aldrig tränat förut när Kenny väl har synpunkter på mina knäböj. Det är nämligen så att vi ska köra en hel timme bara knäböj med fokus på metodik, teknik och biomekanik, som ska optiera mina knäböj. Jag blir helt snurrig och förstår knappt ingenting, men det ska bli så otroligt roligt! Efter en timmes knäböjande, ska vi bara sätta oss ner, ta en kaffe och prata. Tänk en hel timmes pratande med Kenny Dahlström, jag kommer ha så mycket motivation och så mycket nya kunskaper att ta med mig hem till Åseda för att kunna ta min träning till nästa nivå.

En bättre studentpresent kunde jag absolut inte få, jag kunde inte heller ana det, vilket gjorde det ännu bättre! Ingen är lyckligare än jag! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas